Kameravalvonta

Moderni kameravalvonta on paras tapa valvoa ja suojata kotia, loma-asuntoa tai yritystä. Järjestelmällä tarkistat etänä tietokoneella tai mobiililaitteella kätevästi niin tallenteita kuin live kuvaakin. Laitteisto valvoo väsymättä 24 tuntia vuorokaudessa.

Näkyvä kameravalvonta ennaltaehkäisee rikoksia ja ilkivaltaa tai auttaa selvittämään jo tapahtuneita asioita. Vain laadukas kameratallenne on pätevä todiste poliisille kuin vakuutusyhtiölle. Me satsaamme laatuun tässäkin kohdassa alan uusimmilla valvontakameroilla.

Ksenos ohjelmisto

Käytämme suomalaista Ksenos ohjelmistoa. Ohjelmisto on helppokäyttöinen ja soveltuu kaikenkokoisiin järjestelmiin. Ksenos tukee lähes kaikkia markkinoilla olevia kameroita. Toimintavarmuus ja laadukas tekninen tuki ovat Ksenoksen valttikortteja.

Laaja valikoima

Myymme ja asennamme alan tunnetuimpien valmistajien tuotteita. Kameroita on saatavilla kaikkiin käyttökohteisiin aina kiinteästi asennettavista malleista ohjailtaviin domekameroihin. Erikoisempina kameroina toimivat lämpö, pimeänäkö tai rekisterikilven tunnistavat mallit. Käytämme IP-kameroita, jotka kommunikoivat tietoliikenneverkoissa ja ovat liitettävissä langallisesti tai langattomasti.

Kauttamme saat uudet laitteistot sekä päivitykset jo olemassa olevaan laitteistoon. Vanha järjestelmä on helposti päivitettävissä teräväpiirtotekniikkaan.